Podnikatelský plán - Založení mateřské školy v Teplicích - Mazzolini, Sandra (2012)
Cílem mé diplomové práce je přehledně znázornit pomocí podnikatelského plánu celkový obraz o založení mateřské školky. Prostřednictvím finančního plánu zhodnotím realizovatelnost, konkurenceschopnost a finanční výhodnost tohoto projektu. Smyslem práce je shromáždit všechny informace do uceleného dokumentu a zaměřit se na slabá místa, která by mohla celý projekt ohrozit.