Podnikatelský plán - Založení mateřské školy v Teplicích - Mazzolini, Sandra; Tyll, Ladislav; Rainerová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem mé diplomové práce je přehledně znázornit pomocí podnikatelského plánu celkový obraz o založení mateřské školky. Prostřednictvím finančního plánu zhodnotím realizovatelnost, konkurenceschopnost a finanční výhodnost tohoto projektu. Smyslem práce je shromáždit všechny informace do uceleného dokumentu a zaměřit se na slabá místa, která by mohla celý projekt ohrozit.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses