Aspekty managementu hudebního festivalu Apríles - Wildová, Veronika; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zabývá managementem kulturní události v otevřeném prostoru, zaměřuje se na hudební festivaly. Zkoumá vývoj konceptu festivalů populární hudby od jeho vzniku a mapuje akce tohoto typu v České republice. Je založena na osobní zkušenosti autorky s organizací jednoho z festivalů a popisuje jednotlivé aspekty managementu od konceptu události až k její realizaci. Upozorňuje na úskalí, která se při organizaci vyskytují a navrhuje řešení krizových situací. Výstupem práce je ucelený přehled základních úkolů, nutných k úspěšné organizaci festivalu a plán postupu pro další ročník.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses