Podnikatelský plán - Taušek, Jan (2012)
Tato diplomová práce má dva hlavní cíle. Prvním je podat ucelený přehled o základních informacích, postupech a definicích týkajících se založení a chodu podniku. Toho bude docíleno pomocí teoretické části. Druhým cílem je ověření životaschopnosti a přiblížení konkrétního podnikatelského záměru. Praktická část, nabízející řešení tohoto cíle, bude z větší části tvořena podnikatelským plánem, metodologicky vycházejícím z teoretické části. Podnikatelský plán se bude věnovat záležitostem, jako je analýza trhu, marketing, vývoj, výroba, finanční plán a analýza rizik.