Podnikatelský plán - Taušek, Jan; Dvořáček, Jiří, 1947-; Antušák, Emil, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce má dva hlavní cíle. Prvním je podat ucelený přehled o základních informacích, postupech a definicích týkajících se založení a chodu podniku. Toho bude docíleno pomocí teoretické části. Druhým cílem je ověření životaschopnosti a přiblížení konkrétního podnikatelského záměru. Praktická část, nabízející řešení tohoto cíle, bude z větší části tvořena podnikatelským plánem, metodologicky vycházejícím z teoretické části. Podnikatelský plán se bude věnovat záležitostem, jako je analýza trhu, marketing, vývoj, výroba, finanční plán a analýza rizik.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses