Realizace controllingového systému - Kováčik, Matej; Mikovcová, Hana, 1959-; Kantorová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce popisuje implementaci controllingového informačního systému v konkrétním podniku. V teoretické části se pojednává o terii controllingu, popisuje pozici controllera v podniku, jeho vztah k managementu, cíle a funkce controllingu. V praktické části je představen podnik, jeho organizační struktura, controllingové oddělení a jeho začlenění do organizační funkce s popisem funkcí a činností. Nosnou částí práce je popis implementace controllingového informačního systému do podniku včetně komentářů a doporučení.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses