Použití alternativních monetárních systémů v kultuře - Vargolskaya, Virdzhiniya; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Dostál, Petr, 1947-2021; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Táto práce je pokusem prozkoumat možnost aplikace alternativních monetárních systémů ve sféře kultury. V teoretické části jsou zkoumány historické a současné podoby systémů a jejich teoretická východiska a koncepční rámec. Přes následně provedenou analýzu projektu časové banky pro kulturní komunitu byly určeny základní faktory a specifika pro implementaci v kultuře.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses