Analýza odložené spotřeby a zajištění finančních toků do budoucna - Kubínová, Jana (2013)
Cílem práce je definovat a analyzovat vztah a optimální rozložení spotřeby a úspor pro domácnosti za využití aktuálních produktů na finančních trzích (především v České republice). Očekávaným výstupem je nejen výčet a popis produktů financování a zajištění, ale také konkrétní zajištění finančních toků do budoucna pro modelovou domácnost.