Analýza odložené spotřeby a zajištění finančních toků do budoucna - Kubínová, Jana; Čech, Tomáš; Čabla, Adam, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem práce je definovat a analyzovat vztah a optimální rozložení spotřeby a úspor pro domácnosti za využití aktuálních produktů na finančních trzích (především v České republice). Očekávaným výstupem je nejen výčet a popis produktů financování a zajištění, ale také konkrétní zajištění finančních toků do budoucna pro modelovou domácnost.
Vedoucí práce: Tomáš Čech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses