Analýza časových řad futures kontraktů cen ropy - Koudelka, Martin (2013)
Cílem této práce je vysvětlit specifika ropných futures, analyzovat fundamentální faktory, které ovlivňují cenu ropy, a prostřednictvím technických indikátorů popsat individuální možnosti k zisku.