Analýza časových řad futures kontraktů cen ropy - Koudelka, Martin; Blaheta, Petr; Langer, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem této práce je vysvětlit specifika ropných futures, analyzovat fundamentální faktory, které ovlivňují cenu ropy, a prostřednictvím technických indikátorů popsat individuální možnosti k zisku.
Vedoucí práce: Petr Blaheta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses