Politická korektnost - předpoklady, formy, důsledky - Rada, Tomáš; Müller, Karel B., 1972-; Lisa, Aleš, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce se zabývá fenoménem politické korektnosti. Zkoumá jej na třech rovinách, které odpovídají třem kapitolám. První kapitola analyzuje vývoj pojmu politická korektnost a debatu, která k tématu proběhla ve Spojených státech. Druhá kapitola představuje hlavní východiska politické korektnosti, třetí kapitola se věnuje jejím konkrétním projevům.
Vedoucí práce: Karel Müller
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses