Design informací - Herch, Jan; Slánský, David; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce je zaměřena na design informací v business intelligence. Spojuje kognitivní psychologii, grafický design a design informací, aby vybavila čtenáře informacemi a dovednostmi o vytváření efektivních reportů a dashboardů. Práce uvádí nejenom teorie, ale vysvětluje i jejich principy. V praktické části jsou teoretické poznatky aplikovány v praxi na vzorový dashboard, který opravuje dosavadní řešení fiktivní společnosti Alfa Kampeny. Ačkoli je práce primárně zaměřena pro vývojáře BI reportů a dashboardů, myšlenky v ní obsažené použijí i všichni ti, kteří v podnicích tvoří grafy a tabulky.
Vedoucí práce: David Slánský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses