Analýza souvislostí mezi self-efficacy, kapitálem, plánováním a ambicemi začínajících podnikatelů v České republice - Mareš, Jan, 1986-; Lukeš, Martin, 1976-; Andera, Michal, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se na základě dat z projektu Global Entrepreneurship Monitor zabývá analýzou sovislostí mezi tím, jakou mají čeští začínající podnikatelé míru důvěry ve vlastní schopnosti (self-efficacy) a výši lidského, společenského a finančního kapitálu. Dále zkoumá i souvislost mezi self-efficacy a plánovací činností u podnikatelů. Ve druhé části pak práce analyzuje souvislost mezi růstovými ambicemi začínajících podnikatelů a disponibilním lidským, společenským, finančním kapitálem a podnikovým plánováním. Dále pojednává o souvislosti mezi podnikatelskou self-efficacy a růstivými ambicemi u českých začínajících podnikatelů.
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses