Marketingové využití Facebooku - Charvát, Zdeněk; Sigmund, Tomáš; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Hlavním cílem této práce je zodpovědět otázku, zda je sociální síť Facebook plnohodnotným marketingovým nástrojem. Za tímto účelem popisuje všechny zásadní funkce Facebooku, využitelné v marketingu ziskového i neziskového sektoru, a konkurenční prostředí na trhu sociálních sítí, co by marketingových nástrojů, včetně jeho konkurenčních výhod a slabin. V závěrečné části práce na praktických ukázkách z reálných kampaní poukazuje na situace, ve kterých lze Facebook úspěšně využít k marketingu a jaké existují nástroje pro následné zhodnocení výsledků.
Vedoucí práce: Tomáš Sigmund
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses