Analýza operačních rizik projektu implementace bankovního systému - Bertsch, Jan; Žváčková, Lenka; Pejčoch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se zabývá analýzou operačních rizik u projektů implementace bankovního systému. V první části této práce jsou teoreticky popsána rizika, od základní definice rizika, po jeho různá členění. Dále je zde popsán proces řízení rizik od identifikace rizik až k jejich eliminaci. Podrobněji jsou zde rozepsána rizika operační. V druhé části práce se zabývám již projektem implementace informačního systému do společnosti, jeho jednotlivými fázemi a riziky, která jednotlivé fáze ohrožují, tak aby si čtenář vytvořil povědomí o rizicích, jenž mohou negativně ovlivnit cíle projektu.
Vedoucí práce: Lenka Žváčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses