Analýza a návrh internetového obchodu - Verner, Tomáš; Molnár, Zdeněk, 1939-; Brdek, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tématem této diplomové práce je analýza a návrh internetového obchodu. Práce je rozdělena do tří částí: teorie, analýza a návrh. Každá tato kapitola je rozdělena do několika podkapitol. Hlavním cílem této diplomové práce je, vytvoření návrhu úspěšného internetového obchodu. Analytická část práce popisuje současný stav a trendy chování uživatelů internetu v ČR. Dále tato část práce také popisuje nároky na internetový obchod, jak z pohledu potencionálních zákazníků, tak z pohledu majitele obchodu. Poté následuje návrhová část diplomové práce, která vychází z teoretické a analytické části a je zde zpracován návrh internetového obchodu.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses