Finanční deriváty v České republice a v Evropské unii - Hrbek, Filip; Witzany, Jiří, 1966-; Baran, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2012)
Bakalářská práce se bude zabývat obchodováním s finančními deriváty v České republice a porovnáním s obchody v rámci Evropské unie. Úvodní část bude věnována základním pojmům, charakteristice a rozdělením derivátů. Následovat bude popis jednotlivých druhů derivátů. Třetí část bude věnována obchodování v České republice a analýze jeho specifik, zejména v porovnání s derivátovými trhy v Evropské unii.
Vedoucí práce: Jiří Witzany
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses