Franchising jako forma vstupu na trh - Šebestová, Martina; Filipová, Vladimíra; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se věnuje tématu franchising jako forma vstupu na trh. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na obecnou teorii franchisingu (definice, druhy franchisingu, výhody a nevýhody, historie franchisingu, apod.). Druhá kapitola je věnována aplikaci franchisingu v konkrétní firmě accor hotels, kde představuji značku ibis hotels a její působení ve světě. Ve třetí kapitole popisuji a představuji úspěšně se rozvíjející hotelovou společnost na českém trhu, zvýraznění výhod a nevýhod tohoto franchisingového konceptu.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses