Hodnocení efektivnosti technologií pro inteligentní domácnosti - Parma, Lukáš; Molnár, Zdeněk, 1939-; Žemlička, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se zabývá studií o inteligentních systémech v domácnostech. Cílem práce je dokázat efektivnost inteligentních systémů. Na vzorovém projektu ukazuje, jak lze vypočítat efektivnost a návratnost investic vložených do inteligentních systémů řízení. Výstupem práce je metodika pro zjištění efektivnosti investic pro projekty inteligentních systémů. Práce je rozdělena do dvou částí. Teoretická část seznámí čtenáře s problematikou inteligentních systémů, s funkčností systému a s jeho výhodami a nevýhodami. Po technické stránce popisuje vzorový inteligentní systém iNELS. V praktické části jsou uvedeny postupy a výsledky efektivnosti systému.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses