Analýza měnové politiky ECB po roce 2007 - Uhlík, Libor; Dočkal, Dalibor; Štěpánek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Měnová politika hraje v posledních letech stále větší roli v dnešním globalizovaném světě, proto je velice důležité se zabývat institucemi, které ji vytvářejí. Zpětná vazba vlivu těchto institucí je tedy nezbytná nutnost. Moje práce si vytyčila právě tento úkol, a to kriticky analyzovat úlohu Evropské centrální banky při tvorbě evropské měnové politiky po roce 2007. Práce by měla zodpovědět otázku, zdali je měnová politika prováděná ECB v posledních několika letech účinná, jaké důvody k jednotlivým opatřením vedly a jaké to může mít důsledky a dopady do budoucnosti.
Vedoucí práce: Dalibor Dočkal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses