Vývoj produktivity práce ve Vietnamu - Ngo, Duc Thanh; Vltavská, Kristýna; Javorská, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem produktivity práce na ve Vietnamu od období Inovace (v roce 1986). První část objasňuje pojmy z oblasti produktivity a produktivity práce jako například výstup a vstup do produkční funkce, pracnost a zaměřuje se na metody odhadu produktivity práce i faktory ovlivňující produktivitu práce. Další část zkoumá vývoj produktivity práce na pracovníka ve Vietnamu od období "Inovace" a ve vybraných zemích v Asii. Bakalářská práce se dále soustředí na srovnání produktivity práce ve Vietnamu a ve vybraných zemích v Asii. Poslední část analyzuje nejdůlejžitější faktory, které ovlivňují produktivitu práce ve Vietnamu v letech 2000 až 2010.
Vedoucí práce: Kristýna Vltavská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses