Mezigenerační komunikace v managementu - Biskup, Vojtěch; Campbell, Jan, 1946-; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá tématem mezigenerační komunikace, které je nedílnou součástí života společnosti. Jejím cílem je navrhnout manažerům efektivní strategii pro komunikaci na pracovišti. V každé zemi je pohled na stáří jiný, proto je práce zaměřena převážně na české firemní prostředí. Teoretická část definuje pojem komunikace, vnitropodnikovou komunikaci a styly komunikace hlavních generací druhé poloviny 20. století. Praktická část je ve formě dotazníku, který obsahuje uzavřené i otevřené otázky, a jenž byl distribuován ve vybraných organizacích, působících v České republice.
Vedoucí práce: Jan Campbell
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses