Analýza personálních činností ve vybrané společnosti - Jandová, Šárka; Šikýř, Martin, 1974-; Němec, Otakar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je na základě teoretických poznatků a analýzy základních personálních činností ve vybrané společnosti identifikovat silné a slabé stránky uplatňovaných zásad a postupů personální práce. Následně navrhnout efektivní možnosti zlepšení personálních činností a spokojenosti zaměstnanců. Základní personální činnosti analyzované v diplomové práci jsou získávání, výběr a adaptace zaměstnanců, řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců, odměňování a vzdělávání zaměstnanců. Analýza personální práce a personálních činností ve vybrané společnosti je provedena metodou pozorování a dotazování. Pozorování se týká práce personalisty při zabezpečování zkoumaných personálních činností. Dotazování se týká zaměstnanců a jejich názoru na personální práci ve společnosti. Závěry zahrnují zhodnocení jednotlivých personálních činností na základě zkušeností autorky a názorů zaměstnanců. Součástí závěrů jsou návrhy na zlepšení analyzovaných personálních činností.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses