Využití sociálních sítí pro podporu konkurenceschopnosti v podnicích - Rumplíková, Blanka; Molnár, Zdeněk, 1939-; Měsíček, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce je zaměřena na problematiku sociálních sítí. Sociální sítě jsou jedním z mnoha druhů sociálních médií, která jsou v úvodu práce definována a jsou popsány jejich charak-teristické znaky. Dále se práce soustředí na sociální sítě, možnosti vybraných představitelů sociálních sítí v oblasti marketingu a internetovému marketingu obecně. Jsou stanovena tři kritéria využití sociálních sítí v podnicích -- podpora prodeje, propagace a komunikace, ta jsou nejdříve popsána teoreticky, dále analyzována v prostředí konkrétní společnosti, kterou je společnost Student Agency a nakonec je v rámci těchto kritérií navrhnuto řešení zlepšení využívání sociálních sítí ve vybrané společnosti. Cílem práce je definovat možnosti využití sociálních sítí v podnicích, které podpoří konkurenceschopnost, dále popsat jednotlivé možnosti na reálné společnosti a navrhnout možné vylepšení.
Vedoucí práce: Zdeněk Molnár
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses