Optimalizace PPC kampaní v Google Adwords - Linha, Martin; Žamberský, Martin; Hanzal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem práce je představení systému Google AdWords, nástroje pro webovou analytiku Google Analytics a jejich současné využití při správě PPC kampaní. Dále se zabývá problematikou AdWords v internetovém marketingu, zaměřeném na výkon ve vyhledávací síti Google, a po propojení s nástrojem Analytics analýzou návštěvnosti. Teoretická část je výkladem základních pojmů, východisek a samotných systémů. Praktická část má za cíl vytvořit kampaně, které budou splňovat požadavky definované zadavatelem. K těmto účelům je práce rozdělena na dvě části. Nejprve je soustředěna na založení kampaní v AdWords včetně propojení s Google Analytics. Následně je zaměřena na vyhodnocení a optimalizaci výsledků.
Vedoucí práce: Martin Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses