Open Source ERP systémy - Šťastný, Kryštof; Pour, Jan; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce se zabývá osvětlením situace nad Open Source ERP systémy. Zprvu definuje využívané termíny Open Source a ERP systém. Následně vymezuje strukturu nákladů a očekávaných efektů. Rozebírá metodiku a procesy implementace Open Source ERP systému v malém a středním podniku. Zatímco zohledňuje vztahy mezi dodavatelem i zákazníkem, poukazuje na důležitost plánování a vyhodnocení dosažených efektů. Poslední část je zaměřena na klasifikaci vybraných vedoucích Open Source ERP systémů. Zabývá se jejich analýzou, vymezením klíčových vlastností a vytváří na ně jednotný pohled. Na závěr pomocí podrobného váhového hodnocení jednotlivých kritérií srovnává s ohledem na riziko vybrané vedoucí Open Source ERP systémy.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses