Návrh a vývoj informačního systému pro podnik Bistro na Formanské Cestě - Holub, Adam; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je návrh a vytvoření jednoduchého informačního systému dle potřeb konkrétního zákazníka. Zákazníkem je Bistro na Formanské Cestě, restaurační zařízení čtvrté třídy a jedná se o informační systém, který bude zaznamenávat veškeré obchodní transakce tohoto podniku a který bude umožňovat, nebo usnadňovat některé procesy v podniku. Součástí práce je i analýza procesů v tomto podniku a identifikace jeho nedostatků a potřeb. Práce je rozdělena do třech částí. V první části práce jsou popsány vlastnosti a procesy v podniku, do kterého se bude výsledná aplikace nasazovat a dále nedostatky tohoto podniku. Druhá část práce se zabývá návrhem řešení těchto problémů pomocí zavedení informačního systému do tohoto podniku a definováním funkcí, které by tento systém měl obsahovat. Třetí část práce obsahuje popis všech funkcí systému, jeho datové základny a případů užití.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses