Analýza uživatelských požadavků na WCMS - Havel, Matyáš (2012)
Cílem diplomové práce je navrhnout demoverzi užití Sitecore Web Content Management systému na základě uživatelských požadavků na Web Content Management systém. Diplomová práce obsahuje základní informace o Web Content Management systémech a detailněji popisuje Web Content Management systém společnosti Sitecore. Analýza uživatelských požadavků je provedena na základě poptávkových dokumentů středních až velkých organizací. Veškeré analyzované požadavky obsahují detailní popis a informaci zda a jakým způsoben je tento požadavek implementován v Sitecore Web Content Management systému. Demoverze užití je navržena dle analyzovaných požadavků a zároveň na základě cílových posluchačů, kteří jsou v diplomové práci identifikování. Součástí diplomové práce je také návrh scénářů pro demonstraci demoverze.