Marketing developerských společností, příklad na projektu „ByTy Malešice“ - 1. etapa - Pajskrová, Andrea Marie-Anna; Vávra, Oldřich; Louda, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je popis a analýza marketingu developerských společností rezidenčních nemovitostí v Praze na vybraných projektech, se zaměřením na jejich marketingové mixy. Teoretická část se zabývá charakteristikou developmentu a specifikuje marketing v developmentu rezidenčních společností se zaměřením na marketingový mix a marketingový výzkum. Analytická část se zaměřuje na projekt ByTy Malešice na Praze 10 a jeho konkurenci a analyzuje marketingové mixy vybraných projektů. Další částí je dotazníkové šetření nabízející pohled na marketingové aktivity developerských společností v Praze ze strany kupujících. Závěr shrnuje zjištěné poznatky a navrhuje základní východiska ke zlepšení marketingových mixů developerských společností.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses