Právní otázky poskytování bankovních úvěrů - Pavčová, Sandra; Hásová, Jiřina, 1954-; Neděla, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Hlavním cílem této diplomové práce je zmapovat a analyzovat právní úpravu, která se týká jednotlivých otázek celého procesu poskytování bankovních úvěrů, a uvést její nejvýznamnější změny. Práce je rozdělena do šesti kapitol, kde každá kapitola představuje oblast týkající se poskytování úvěrů a obsahuje analýzu a vysvětlení její právní úpravy. Důraz je kladen zejména na novou právní úpravu zákona o spotřebitelském úvěru a více pozornosti je také věnováno vymáhání pohledávek a významné novelizaci zákona o rozhodčím řízení a výkonu rozhodčích nálezů.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses