Finanční analýza - Myslíková, Helena; Klečka, Jiří, 1966-; Jaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato práce analyzuje finanční hospodaření skupiny Heineken Česká republika, a.s. V úvodu je představena teorie finanční analýzy. Následuje představení odvětví pivovarnictví a v praktické části jsou na podnik aplikovány metody finanční analýzy. Čtenář má možnost zhodnotit podnik na základě vertikální a horizontální analýzy rozvahy a výsledovky, bilančních pravidel a analýzy poměrových ukazatelů. Následuje analýza čistého pracovního kapitálu celkové zhodnocení situace hospodaření společnosti Heineken Česká republika, a.s. na základě bonitních a bankrotních modelů.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses