Repozitář nalezených výsledků úloh dobývaní asociačních pravidel v projektu SEWEBAR - Marek, Tomáš (2012)
Tato diplomová práce se zaměřuje na návrh a implementaci aplikace I:ZI Repository. Aplikace I:ZI Repository poskytuje správu úložiště úloh dobývání znalostí z databází a jejich výsledků a funkce pro prohledávání tohoto úložiště. I:ZI Repository je REST API postavené na Java EE technologii, pro ukládání úloh DZD je použita Berkeley XML databáze. I:ZI Repository vznikla jako nová verze starší aplikace XQuery search. Oproti předchozí aplikaci došlo ke kompletnímu přepracování struktury aplikace s důrazem na zachování funkčnosti z předchozí aplikace. Dále byly přidány možnosti zadání obecnějšího vyhledávacího dotazu, přidány fuzzy přístupy do vyhledávání a možnost shlukovat výsledky vyhledávání. Součástí implementace je i vylepšené logování chodu aplikace zaměřené na zaznamenávání příchozích vyhledávacích dotazů a odchozích výsledků vyhledávání. Součástí práce jsou i výsledky testování aplikace.