Vyhledávání v hlubokém webu - Smetana, Ondřej (2012)
Bakalářská práce se zabývá hlubokým webem, tedy stránkami které vyhledávače neindexují a tudíž neprohledávají, a vyhledávání v něm. V teoretické části je hluboký web analyzován, jsou popsány jeho vlastnosti a nástroje, které slouží k jeho prohledávání. V praktické části jsou použity vybrané nástroje a je ukázán rozdíl ve výsledcích vyhledávání s použitím běžných vyhledávačů a metavyhledáváčů.