Vyhledávání v hlubokém webu - Smetana, Ondřej; Pavlíček, Luboš; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce se zabývá hlubokým webem, tedy stránkami které vyhledávače neindexují a tudíž neprohledávají, a vyhledávání v něm. V teoretické části je hluboký web analyzován, jsou popsány jeho vlastnosti a nástroje, které slouží k jeho prohledávání. V praktické části jsou použity vybrané nástroje a je ukázán rozdíl ve výsledcích vyhledávání s použitím běžných vyhledávačů a metavyhledáváčů.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses