Finanční analýza Residence Belgická, s.r.o. - Munzarová, Pavla; Klečka, Jiří, 1966-; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou společnosti Residence Belgická, s.r.o. a jejím úkolem je zhodnocení finanční situace podniku a určení jeho silných a slabých stránek. Práce se skládá ze dvou částí, z části teoretické a části praktické. Teoretická část popisuje a vysvětluje metody použité v druhé praktické části. Praktická část se zabývá představením a analýzou podniku. Práce zahrnuje analýzu absolutních a rozdílových ukazatelů -- horizontální a vertikální analýzu rozvahy a výkazu zisků a ztrát, poměrovou analýzu zahrnující ukazatele rentability, aktivity a likvidity, analýzu pomocí bonitních a bankrotních modelů a v závěru srovnává podnik s odvětvím i přímou konkurencí dle dosažených hotelových klíčových ukazatelů i ukazatelů finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses