Obchodní a právní aspekty ochranné známky v oblasti bezlepkových výrobků - Lášková, Tereza; Boháček, Martin, 1947-; Wimrová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce se zabývá označováním bezlepkových výrobků s důrazem na ochrannou známku. Úvodní kapitola vykresluje specifika výrobků vhodných pro bezlepkovou dietu. Diplomová práce hodnotí a srovnává obchodní a právní aspekty ochranné známky, značky kvality a veřejnoprávně určeného označení. Označení jsou hodnocena v souvislosti s výrobky vhodnými pro bezlepkovou dietu. Závěrečná část je věnována analýze Evropského licenčního sytému.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses