Posun funkčnosti office automation v důsledku nástupu cloudových služeb - Jonák, Stanislav; Donát, Jiří, 1963-; Žamberský, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Diplomová práce se zabývá posunem funkčnosti kancelářských balíků v éře Cloud Computingu. Autor vysvětluje změnu konceptu kancelářských balíků z doby komerčního software až po éru Cloud Computingu. Tyto aplikace byly dříve chápány jako jednoduché nástroje, které měly nahradit psací stroj nebo kalkulačku, ale nyní směřují do pozice podnikových systémů ovlivňujících styl komunikace a spolupráce lidí.
Vedoucí práce: Jiří Donát
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses