Testování webových aplikací za pomoci detekce změn jejího vzhledu - Sklenář, Pavel; Pavlíček, Luboš; Mittner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Práce se zabývá detekcí změn vzhledu webových aplikací pro účely testování kompatibility vzhledu napříč webovými prohlížeči. Hlavním cílem práce bylo vytvoření pomocné tes-tovací knihovny, která dokáže porovnat dvě libovolné webové stránky v různých prohlížečích a zachytit jejich rozdíly nejen graficky, ale i číselně. Knihovna využívá pro svoji funkci volně dostupné nástroje. Přínosem diplomové práce je tak řešení, které se, jako jediné z obdobných dostupných nástrojů na trhu, snaží o automatizaci procesu testování kompatibility vzhledu webových aplikací.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses