Ocenění společnosti LINET spol. s.r.o. - Fišer, Karel; Sieber, Patrik, 1977-; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá oceněním společnosti LINET spol. s.r.o. k datu 08. 12. 2012. Ocenění společnosti je provedeno výnosovou metodou diskontovaného peněžního toku pro vlastníky a věřitele. Kromě hodnoty podniku je stanovena i vnitřní hodnota vlastního kapitálu. Při procesu oceňování je provedena strategická a finanční analýza. Ocenění společnosti vychází z finančního plánu a dalších vstupních proměnných jako třeba průměrné náklady na kapitál. Po ocenění následuje výrok o hodnotě podniku. Dále je provedena jednofaktorová analýza citlivosti, která se zaměřuje na jednotlivé faktory, které ovlivňují výslednou hodnotu společnosti.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses