Financování farmaceutické společnosti bankou - Drexlerová, Hana; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Burešová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem práce je navrhnout strukturu financování pro zvolenou firmu a následně zpracovat úvěrovou aplikaci. V první části se zaměřuje na strategii banky, nabízené úvěrové produkty a rizika, která banka podstupuje. Dále obsahuje popis průběhu úvěrového procesu - kalkulaci ratingu, strukturování financování, zajištění, stanovení kovenantů a zpracování úvěrové aplikace. Práce analyzuje specifika farmaceutického průmyslu. Teoretické poznatky jsou aplikovány na příkladu nabídky financování farmaceutické společnosti a vytvoření úvěrové aplikace.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses