Wardriving - Belák, Peter (2012)
Bakalářská práce seznamuje s pojmem Wardriving. Do detailu popisuje nezbytné hardwarové vybavení včetně parametrů, které musí hardware pro tuto činnost splňovat. Dále prodobně popisuje softwarové vybavení včetně jeho nastavení a potřebných funkcí. Práce prezentuje nutné náležitosti, které se musí dodržet pro nejlepší výsledky průzkumu. Součástí práce je průzkum vybrané oblasti sídliště Řepy 1, analýza nasbíraných dat a jejich porovnání.