Wardriving - Belák, Peter; Pavlíček, Luboš; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Bakalářská práce seznamuje s pojmem Wardriving. Do detailu popisuje nezbytné hardwarové vybavení včetně parametrů, které musí hardware pro tuto činnost splňovat. Dále prodobně popisuje softwarové vybavení včetně jeho nastavení a potřebných funkcí. Práce prezentuje nutné náležitosti, které se musí dodržet pro nejlepší výsledky průzkumu. Součástí práce je průzkum vybrané oblasti sídliště Řepy 1, analýza nasbíraných dat a jejich porovnání.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses