Finanční analýza podniku Omega Optix ve srovnání s největším konkurentem - Lafková, Simona; Klečka, Jiří, 1966-; Přeučil, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce pojednává o finanční analýze společnosti Omega Optix ve srovnání s největším konkurentem. Jejím cílem je určit, v jakých oblastech si společnost Omega Optix stojí oproti svému konkurentovi lépe, a navrhnout opatření ke zlepšení slabých stránek. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část a jsou použity metody jako horizontální a vertikální analýza rozvahy a výkazu zisku a ztrát, poměrová analýza, bonitní a bankrotní modely, srovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses