Vliv BTL komunikace značky Staropramen Cool na spotřebitele - Wenig, Julius; Koudelka, Jan; Uchytilová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce se zaměřuje na výzkum BTL komunikace značky Staropramen Cool Lemon a Staropramen Cool Grep a intenzity vnímání této komunikace spotřebitelem. Cílem práce je jednak prozkoumat jednotlivé komunikační body a identifikovat klíčové atributy značky, a také potvrdit či vyvrátit hypotézy zabývající se vlivem komunikace na samotnou spotřebu ochuceného piva a vlivem reklamní kampaně. Práce je rozdělena do několika kapitol, které na sebe logicky navazují a dohromady tvoří komplexní celek. Teoretická část se zabývá metodologickým přístupem marketingového výzkumu a seznamuje čtenáře s vybranými kapitoly marketingové komunikace a spotřebními modely. Náplní praktické části je popis kategorie a konkurence, sestavení dotazníku a samotné analýzy. Je provedeno shrnutí klíčových bodů výzkumů a sestrojení doporučení pro budoucí řízení marketingové komunikace značky Staropramen Cool.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses