Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Bouda, Petr (2012)
Diplomová práce se zabývá řešením nedostatků studijního informačního systému ISIS při vedení bakalářských a diplomových prací. V práci jsou nejprve analyzovány nedostatky současného školního informačního systému, z kterých následně vyplývají funkční poža-davky na systém pro řízení závěrečných prací. Dalších části jsou věnovány analýze hleda-ného software, dále jeho samotnému vývoji, monitorování a testování. Nakonec je zde obsažena uživatelská příručka popisující využívání aplikace.