Systém pro vedení bakalářských a diplomových prací - Bouda, Petr; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Diplomová práce se zabývá řešením nedostatků studijního informačního systému ISIS při vedení bakalářských a diplomových prací. V práci jsou nejprve analyzovány nedostatky současného školního informačního systému, z kterých následně vyplývají funkční poža-davky na systém pro řízení závěrečných prací. Dalších části jsou věnovány analýze hleda-ného software, dále jeho samotnému vývoji, monitorování a testování. Nakonec je zde obsažena uživatelská příručka popisující využívání aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses