Framework Nette - Tölg, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Lukáš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce se věnuje zajímavému českému PHP frameworku Nette. První část seznámí čtenáře s obecnými pojmy, návrhovými vzory použitými v Nette a popíše základní vlastnosti frameworku. Cílem druhé části, tentokrát praktické, je demonstrace frameworku při psaní reálné webové aplikace. Práce není výukovým materiálem, ale pomáhá osvětlit základní výhody frameworku a případnému zájemci tak nabízí detailnější pohled v ucelené formě.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses