Hypoteční úvěr s důrazem na financování bydlení v ČR - Zemanová, Eva; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Coufal, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zaměřuje na hypoteční úvěr jako produkt pro financování vlastního bydlení a dále na analýzu vývoje objemu poskytnutých hypotečních úvěrů v závislosti na makroekonomickém vývoji. Součástí práce je také vymezení nejvýznamnějších rizik souvisejících s hypotečním úvěrem, souvislostí s trhem nemovitostí, je zdůrazněn význam zástavního práva k nemovitostem a zmíněny formy podpory financování bydlení ze strany státu. V závěru práce jsou uvedeny modelové příklady ukazující výběr vhodného hypotečního úvěru.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses