Přímé zahraniční investice v Libereckém kraji - Žirovnický, Ivo; Miksová, Blanka; Hana, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou přímých zahraničních investic v územním regionu - Liberecký kraj. Cílem práce je zjistit a určit přínosy a zápory zahraničních investic v daném regionu z hlediska tří pilířů trvale udržitelného rozvoje (ekonomické, sociální a ekologické hledisko). Tematicky se práce člení na dvě základní části, a to teoretickou a praktickou část. Úvodní teoretická část se věnuje obecným informacím o daném regionu, systematizací přímých zahraničních investic a definicí třech pilířů trvale udržitelného rozvoje. Praktická část analyzuje příliv přímých zahraničních investic v konkrétním regionu.
Vedoucí práce: Blanka Miksová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses